De Fietser – Opwijk

Fietsfanaten Wim Tollenaere en Isabelle De Vis runnen al jaren deze fietsspeciaalzaak voor zowel de wielrenner, de mountainbiker, de vakantiefietser, de elektrische als de recreatieve fietser.
Met vijftig meter etalage en een uitgebreide collectie kwaliteitsfietsen en toebehoren is De Fietser de grootste fietsenwinkel van de regio.
In de moderne werkplaats staan de gekwalificeerde techniekers Ben, Wouter en Sebastien tot uw dienst voor de service na verkoop en het uitvoeren van herstellingen.
We meten in het meetcentrum klanten uitgebreid de perfecte zitpositie aan voor ieder type fiets.

De Fietser
Karenveldstraat 3
1745 Opwijk
www.defietser.be


Citroën Garage Carrosserie TECK – Baardegem

Als familiebedrijf van de derde generatie staan wij reeds meer dan 50 jaar tot uw dienst als officieel verdeler van Citroën in Baardegem nabij Aalst.
Wij staan tot uw dienst voor al uw vragen van technische en financiële aard, aangepast aan uw noden en budget.
Van kleine kras tot ongeval schade, wij zijn erkend hersteller voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling van uw dossier.
Wij verwelkomen u graag in een aangename en familiale sfeer en garanderen u een uitstekende service na verkoop tegen een betaalbare prijs. Kom een kijkje nemen in onze toonzaal in Baardegem nabij Aalst en ontdek er ons ruim gamma aan personenwagens en bedrijfswagens.

Garage Carrosserie TECK
Elderbergstraat 31, 9310 Baardegem
www.garageteck.be


TotalEnergies Mia Dierickx Opwijk
Ontdek de voortreffelijke dienstverlening van TotalEnergies in Opwijk!
Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van onze hoogwaardige brandstoffen, ontworpen om de optimale prestaties van uw voertuig te waarborgen.
Tank slim, tank bij TotalEnergies in Opwijk, waar gemak en kwaliteit samenkomen voor jou!

TotalEnergies Mia Dierickx
Steenweg op Aalst 196
1745 Opwijk
https://store.totalenergies.be/nl_BE/NB005075


Zaal Ons Huis
Zaal “Ons Huis” is een praatcafé voor de dagelijkse klanten, maar ook dé ontmoetingsplek van Baardegem. Vele verenigingen hebben in Ons Huis hun lokaal of organiseren een eetfestijn in de grote zaal.
Welkom bij Café “Ons Huis” in Baardegem, waar gezelligheid en smaak samenkomen! 🍻 Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een warme sfeer in ons knusse café. Onze vriendelijke bediening staat klaar om je te verwelkomen met een glimlach en een uitgebreid assortiment aan verfrissende drankjes.

Zaal Ons Huis
Rampelberg 118
9310 Aalst
www.facebook.com/zaalonshuis


Blindeman Luc en Zoon
Centrale Verwarming – Sanitair – Airco – Ventilatie

Ontdek de perfecte combinatie van kwaliteit en comfort bij onze installatieservices. Met 25 jaar ervaring in centrale verwarming en sanitair comfort streven wij naar het vervullen van al uw klantwensen. Opgericht in 1993 door Luc, met een solide scholing van zijn vader Hedwig, hebben we constant geïnnoveerd. Van mazout- en gasinstallaties tot geavanceerde condensatietechnieken, we blijven voorop lopen met de nieuwste technologieën. Samen met zoon Jelle bieden we niet alleen topmerken zoals Viessmann, Vasco & Renson, maar ook expertise in ventilatiesystemen en warmtepomptechniek. Vertrouw op ons voor een vlotte service en up-to-date oplossingen.

Blindeman Luc en Zoon
Mechelseweg 21
9310 Baardegem
www.blindemanluc.be


Somnium Solutions
Met Somnium-Solutions staat Bart Van Driesche garant voor een professionele aanpak van de algemene technieken in uw woning.
Als klant kunt u rekenen op een betrouwbaar vakman die doet wat hij belooft en kwalitatief werk levert.
Somnium-Solutions werkt ook met doe-het-zelf pakketten, hierdoor kunt u een groot deel besparen en toch genieten van hoge kwaliteit en professionele opvolging.

Somnium Solutions
Veldeken 9
9310 Baardegem
www.somnium-solutions.com


VWB

De Vlaamse Wielrijdersbond (VWB) is een organisatie die zich inzet voor de belangen van wielersportliefhebbers in Vlaanderen, België. De bond heeft als doel het bevorderen en ondersteunen van de wielersport op verschillende niveaus, variërend van recreatief tot competitief. De VWB biedt een platform voor wielrenners van alle leeftijden en niveaus om hun passie voor de sport te delen.

www.vwb.be
www.vbr-vlaanderen.be